Nieuwe website

Geachte,

Welkom op onze vernieuwde website !

We willen hiermee tegemoetkomen aan de vragen van onze klanten naar een duidelijke en gebruiksvriendelijk site.

Bij “Producten” willen wij u graag een overzicht geven van de producten die wij momenteel in collectie hebben. Ook de verschillende variaties vindt u in het overzicht. De voorraad is gekoppeld aan elk artikel en zo kan u bij een bestelling dadelijk dit product reserveren. Dit garandeert een snellere leveringstermijn.

De gebruiksaanwijzing, bijkomende informatie, etc.. bevindt zich onder de term : Productinfo.

Het netwerk van verdelers kan u vinden bij : “Dealers”. Indien u de Nederlandse vlag aanklikt, komt u onmiddellijk terecht bij de lijst met Nederlandse dealers, idem voor België. U kan uiteraard ook de kaart vergroten om verdeler te vinden.

Bij “Nieuws” willen we u graag informeren over de nieuwe producten, aanwezigheden op beurzen, ed. Hiervoor kan u ook onze Facebook pagina “liken” zodat u van de laatste nieuwsfeiten op de hoogte blijft.

Onderaan rechts op de “home"pagina vindt u bijkomende informatie, wanneer u een bestelling wil plaatsen.

De site is in Nederlands beschikbaar, maar toch zal u zien dat u op enkele pagina’s terecht komt op eengedeelde Engelstalige versie (oa dealerpagina) ; Mijn excuses hiervoor, maar dit heeft te maken met de beperkingen van de constructie.

Deze website wil zowel consumenten als verdelers informeren en een makkelijke bestelmethode aanreiken. De site is evenwel nog in opbouw en ik wil me dan ook uitdrukkelijk excuseren, mocht nog niet alles wat u zoekt reeds te vinden zijn. Heeft u opmerkingen of suggesties, horen wij dit graag van u ! Enkel op die manier kunnen wij de Dingens’ website aanpassen aan de noden van onze klanten.

Ik wens u alvast veel plezier met het bezoek aan de nieuwe site !!

Met fijne groeten,

Paul Dingens