Producten

IN707.551                   Glas transparant

#IN707.551

€1.130,00 Normale Prijs

€1.130,00 Normale Prijs

Voorraad: 1

Product informatie

 Barometer met hoogteijking, thermometer en haarhygrometer.  

Het frame bestaat uit twee transparante glasplaten.  De basisglasplaat is facetgeslepen en geeft bij lichtinval een prachtig prisma-effect.  De transparante wijzerplaat bevat de wijzerplaat die met zwarte zeefdruk is aangebracht.

Deze Innovacelli Barometer heeft een chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik. Aan de linkerzijde bevindt zich een 65 cm lange duidelijke thermometer, die perfect de kamertemperatuur aangeeft.

Bovenaan bevindt zich een haarhygrometer, die u de luchtvochtigheid van de ruimte aangeeft.  Een correct luchtvochtigheid is belangrijk voor de gezondheid.  Een ideale luchtvochtigheid bevindt zich tussen 50 en 70 %.

De gebruikte vloeistoffen zijn blauw, maar er is op speciale aanvraag ook rood of zwart mogelijk.

Deze transparant glazen Innovacelli Barometer valt uitermate in de smaak bij een breed publiek. De stijl past perfect in elk modern of design interieur, maar kan ook gecombineerd worden met een klassieker interieur.  Een aanwinst voor elke woonruimte of kantoor.  Voor deze Innovacelli Barometer met transparant glas, is een lichte achtergrond gewenst.  Indien dat niet het geval is, kan een gezandstraalde versie wellicht een betere keuze zijn.

Zoals bij elk product bestaat ook hier de mogelijkheid om logo's, datums, of een tekst op de wijzerplaat aan te brengen.  Dit kan ook voor één exemplaar. Vraag ons voor meer informatie : sales@barometers.com