Producten

IN708.557                     Glas/staal

#IN708.557

€875,00 Normale Prijs

€875,00 Normale Prijs

Voorraad: 0

Product informatie

Innovacelli Barometer met thermometer.

Het frame bestaat uit twee transparante glasplaten.  Achter de baisplaat is een geschuurde metaalplaat gemonteerd, zodat de aflezing ook tegen een donkere muur probleemloos is. De transparante wijzerplaat vooraan bevat de schaal die met zwarte zeefdruk is aangebracht  Deze Innovacelli Barometer heeft een glanzend chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik.

Aan de linkerzijde bevindt zich een 65 cm lange duidelijke thermometer, die perfect de kamertemperatuur aangeeft.  Aan de rechterzijde ziet u een verchroomde stang met een indexpijltje, om zo de dagelijkse verschillen te registreren.

Bovenaan bevindt zich een haarhygrometer, die u de luchtvochtigheid van de ruimte aangeeft.  Een correct luchtvochtigheid is belangrijk voor de gezondheid.  Een ideale luchtvochtigheid bevindt zich tussen 50 en 70 %.

De gebruikte vloeistoffen zijn blauw, maar er is op speciale aanvraag ook rood of zwart mogelijk.

Deze transparant glazen met staalplaat, Innovacelli Barometer valt uitermate in de smaak bij een breed publiek. De stijl past perfect in elk modern of design interieur.  Een aanwinst voor elke woonruimte of kantoor.

Zoals bij elk product bestaat ook hier de mogelijkheid om logo's, datums, of een tekst op de wijzerplaat aan te brengen.  Dit kan ook voor één exemplaar. Vraag ons voor meer informatie : sales@barometers.com

De laatste instrumenten zijn nog beschikbaar.  Bij einde voorraad, zal dit product niet meer in productie komen.