Personaliseren

Wij bieden u graag de mogelijkheid om onze producten helemaal aan te passen aan uw vraag. Hiervoor bieden wij u graag de volgende mogelijkheden.

  • Kleur : Onze vaste collectie beperkt zicht tot de meest gevraagde houtkleuren. Bij sommige producten is er echter wel de mogelijkheid om het hout in een andere kleur dan de standaardkleur te verkrijgen. Wil u graag een bepaalde kleur of afwerking ? Neem contact op met service@barometers.com , om de mogelijkheden te bekijken. Voor een kleur die afwijkt van de standaard vragen wij een meerprijs van 10 % op het product.
  • Logo’s : Logo’s kunnen op sommige producten verwerkt worden op de wijzerplaat. Dit kan met één of meerdere kleurendruk,ook voor zelfs één exemplaar. Wij dienen van u een pdf of bij voorkeur een AI bestand te ontvangen, wat vervolgens naar uw wensen kan verwerkt worden. Kostprijs hiervan is afhankelijk van de kwaliteit van de toegeleverde file en de complexiteit van het bestelde product. Meestal bedraagt de kostprijs tussen 50 -80 €.
  • Tekst, datums, tekening, .. : Wil u graag een blijvende herinnering aanbieden ter gelegenheid van een speciale gelegenheid. Een huwelijk, een verjaardag, jubileum, .. dan kan u de verfraaien met een persoonlijke toets. U kan ons een file bezorgen, of wij kunnen u een voorstel doen in overleg. De kostprijs zal wellicht ook 50 tot 80 € bedragen.
  • Taal : in een samenwerking met Jacob Ten Hoeve, Joure, kunnen wij u een aantal producten aanbieden in verschillende streektalen. Oa. een versie in de Friese taal, maar ook een heel aantal andere dialecten. Heeft u hierin interesse, aarzel niet om ons te contacteren.