Leveringen

Bent u consument ?

Hoe plaats ik een order ?

We hebben een netwerk van professionele verdelers in Nederland en België. Bezoek de dealer pagina :http://www.barometers.com/ee/index.php/nl/dealers om uw dichtsbijzijnde verdeler te vinden.

Aan de hand van de referentie die u op de Google-kaart vindt, kan u het aanbod bij de verdeler inschatten.

- Premier dealer: de Premier verdelers bieden exclusief de totale “Dingens” collectie aan, zowel barometers, klokken als andere producten, met inbegrip van de exclusieve topproducten Innovacelli Barometers. Zij hebben een ruime voorraad in de winkel beschikbaar. U vindt de gegevens op deze pagina om de verdeler te contacteren voor meer informatie.

Exclusive dealers : deze verdelers zijn “Dingens” merkspecialisten. Maar op deze verkooppunten vindt u slechts een deel van onze collectie. Misschien enkel barometers, of enkel klokken, of enkel in een specifiek stijl. Contacteer de dealer via de gegevens op de dealerinfo. voor meer informatie.

Dealers : deze winkels hebben een beperkte collectie van “Dingens” producten in voorraad. Informatie vindt u op de dealerinfo.

Is er geen verdeler in uw omgeving, contacteer ons dan op : service@barometers.com.

Indien u wenst, kan u zelfs on line bestellen. Wij zullen zorgen voor transport naar de Premier of Exclusive dealer in uw regio. Wij contacteren u binnen drie werkdagen met meer informatie over uw order.

Leveringen :

De leveringstermijn hangt af van het type product dat u besteld en of dit product een gespecialiseerd transport nodig heeft.

U kan de voorraad bekijken “on line”, waarbij u kan zien of het product in voorraad is. Als dat zo is,kan u het reeds reserveren. Wij zorgen voor een levering binnen 7 dagen na ontvangst van uw order, indien het gaat om producten die verzonden kunnen worden met de normale pakketdienst. Indien het breekbaar is en gespecialiseerd transport vereist, zal dit aanzienlijk langer kunnen duren. Hiervoor kan u de dealer best eerst contacteren. Binnen de mate van het mogelijke, kunnen we u ook een express service aanbieden voor dringende orders.

.

.

Bent u een verdeler ?

Hoe plaats ik een order ?

We trachten onze verdelers met regelmaat te bezoeken, met weliswaar enige beperking tot de geografische ligging. Het is onze doelstelling om onze verdelers twee maal per jaar te contacteren, om een afspraak te maken en u te bezoeken met de laatste nieuwe producten. Heeft u graag sneller een bezoek, of hebben we u nog niet gecontacteerd, aarzel niet ons te contacteren op : sales@barometers.com.

Deze website is gebouwd om u een goed overzicht van de collectie en mogelijkheden te geven. Vraag uw code aan voor de dealerpagina, zodat u op die manier ook makkelijk uw order “on line” kan plaatsen. U kan onmiddellijk zien in welke variatie de producten verkrijgbaar zijn en wat de voorraad is. Bij een bestelling via de website kan u de bestelde producten onmiddellijk reserveren en een spoedige levering tegemoet zien.

Wanneer zal ik mijn order ontvangen ?

W zullen u binnen de 3 werkdagen een mail zenden met een bevestiging van uw order en een voorziene leveringstermijn. Bestaat uw order enkel uit producten die via een bode verzonden kunnen worden en heeft u deze producten uit voorraad gekozen, dan kan dit wellicht reeds binnen 1 week geleverd worden,

De leveringen van breekbare goederen dienen door eigen vervoer geleverd te worden en dienen te worden ingepast in een route in uw regio. Indien de bestelde producten in voorraad zijn, voorzien we een leveringstermijjn van 3- 4 weken na ontvangst van uw order. . Zijn de besteld goederen niet in voorraad ? Neem dan even contact op met sales@barometers.com voor meer informatie..

Leveringskost.

Gezien er een grote variatie is in het type producten die we voeren, is een algemene leveringskost geven niet mogelijk. Deze kosten kunnen ook behoorlijk verschillen van land tot land en zelfs tot regio.

De producten die zonder risico te verzenden zijn, kunnen met een verzendingsdienst op korte termijn geleverd worden. Breekbare producten dienen door onze leveringsdienst behandeld te worden of kunnen in sommige gevallen met een pallet verzonden worden. Wij garanderen u de snelste en goedkoopste oplossing te zoeken voor uw order. Contacteer ons voor meer informatie : sales@barometers.com.

Uw verantwoordelijkheden

In de “gebruiksaanwijzing” vindt u de nodige informatie over de plaatsing, het in werking en ijken van de verschillende barometers. Wij vertrouwen erop dat u als verdeler de consument voldoende inlicht over de werking en instructies van het aangekochte product. Mocht u vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

In de meeste gevallen kan er weinig fout lopen. Maar kwikbarometers dienen op de juiste manier behandeld worden, om te voorkomen dat vloeistoffen gaan mengen of lucht tussen het kwik komt. Dit is niet inbegrepen in de garantie.