Opgelet : nieuwe openingsuren !!

Opgelet : WEGENS VERHUIZING EN REORGANISATIE HEBBEN WE EEN NIEUW ADRES EN OPENINGSUREN !!!!

Nieuw adres : site Lutgart - Brouwerstraat 5/G02 - 3580 Beringen - België (parking en ingang via : Stadswal - Beringen)

Leveringen en ophalingen zijn momenteel enkel mogelijk na telefonische afspraak. De showroom kan voorlopig enkel op afspraak bezocht worden.

Attention : DUE TO RELOCATION AND REORGANIZATION, WE HAVE A NEW ADDRESS AND NEW OPENING HOURS !!!!!

New address:…

Lees meer

Sluiting tijdens de eindejaarsperiode.

Geachte ,

Gedurende de eindejaarsperiode zijn we gesloten tot maandag 4 januari 2016. We wensen u prettige eindejaarsfeesten

en staan in 2016 graag opnieuw tot uw beschikking.

Met vriendelijke groeten,

Paul Dingens

Lees meer

Presenteer de collectie optimaal in uw bedrijf.

​Om uw verkoop optimaal te ondersteunen, ontwikkelde Dingens B&C displays met verlichting, die u in uw winkel kan plaatsen. Een optimale verlichting is cruciaal om de producten aantrekkelijk voor te stellen. Een combinatie van een metalen frame en laag verbruik verlichtingselementen, bieden we u in een standaardbreedte van 100 cm worden aan. De verlichting bevindt zich achter een matte acrylplaat. De producten zijn op een acrylplaat op 10 cm afstand van de matte plaat gemonteerd. In het bijzonder de producten in glas, komen erg goed uit op deze displays;

Contacteer ons voor meer informatie…

Lees meer

Bezoek ons tijdens de Spring Fair Birmingham 2015, van 1 tot en met 5 Feb.  Hal 6, stand nr 6G26

Wij verwelkomen u graag op de Spring Fair 2015 in Birmingham van 1 tot en met 5 February.

De voorjaarsbeurs in Birmingham is een uitstekende beurs om u te oriënteren voor de nieuwe tendensen in 2015. Bezoekers van de Britse eilanden vinden uiteraard steeds de weg naar deze inspirerende beurs. Maar we zien ook steeds vaker klanten die de oversteek van het Europese continent en de Verenigde Staten maken om andere en vernieuwende producten te vinden in de Britse Midlands.

Zoals steeds zal ook Dingens Barometers & Clocks weer aanwezig zijn op deze beurs. Ik nodig u…

Lees meer

Nieuwe website

Geachte,

Welkom op onze vernieuwde website !

We willen hiermee tegemoetkomen aan de vragen van onze klanten naar een duidelijke en gebruiksvriendelijk site.

Bij “Producten” willen wij u graag een overzicht geven van de producten die wij momenteel in collectie hebben. Ook de verschillende variaties vindt u in het overzicht. De voorraad is gekoppeld aan elk artikel en zo kan u bij een bestelling dadelijk dit product reserveren. Dit garandeert een snellere leveringstermijn.

De gebruiksaanwijzing, bijkomende informatie, etc.. bevindt zich onder de term : Productinfo.

Lees meer

Lanceringsactie: Nieuwe collectie Innovacelli Barometers voor het najaar 2014

De ontwikkeling van innovatieve producten blijft de doelstelling van Dingens Barometers & Clocks. Dit najaar wordt een nieuw gamma Innovacelli Barometers gelanceerd.

Met de nieuwe producten werken we verder aan de succesformule van de ecologische Innovacelli Barometers, maar dit jaar brengen we een kleiner en economische versie uit : de Fox Collectie. Met combinaties in glas, chrome en/of warme houttinten werken we verder op de succesformule van de laatste jaren.

Om de nieuwe Fox Collectie te lanceren, bieden we u een exclusieve korting van 10 % aan, bij een bestelling tot en met einde oktober. Aarzel niet…

Lees meer

Hoe gebruik je een barometer?

Wat meet een barometer?

Een barometer meet de druk van de lucht (atmosfeer). De atmosfeer wordt opgewarmd door de zon en gaat uitzetten. Zo wordt een hoge luchtdrukgebied gevormd. Maar de aarde is beweging en de zon warmt zo constant andere types van oppervlakte op. Oceanen, woestijnen, stedelijke gebieden, platteland of berggebieden… Elk type ondergrond zorgt voor een andere opwarmsnelheid, waardoor de drukgebieden die gevormd worden steeds wisselend zijn. Bovendien draait de aarde constant om zijn as waardoor cirkelvormige bewegingen ontstaan. De bewegingen van verschillende drukgebieden veroorzaken luchtverplaatsingen (wind). De wind in de troposfeer (laagste luchtlaag) veroorzaakt het…

Lees meer