Producten

IN581ANT                 Antraciet/chroom

#IN581ANT

€1.789,00 Normale Prijs

€1.789,00 Normale Prijs

Voorraad: 0

Product informatie

Barometer met hoogte ijking en een thermometer in een exclusieve uitvoering.

Ze wordt in gelimiteerde oplage van 300 stuks - wereldwijd aangeboden. Deze exclusieve barometer wordt in een oplage van 300 stuks aangeboden, naar aanleiding van het wereldrecord dat werd gevestigd tijdens de Antarctic Ice Expedition in 2012.  Ons bedrijf is fier om als partner deel uit te maken van de expeditie.

Deze exclusieve barometer is hier afgebeeld in een antraciet kleurige uitvoering, met een hedendaags klassieke uitvoering, die perfect zal passen in uw vernieuwd klassiek of modern interieur.  De Antarctic Ice Innovacelli Barometer is een uniek topproduct van ons bedrijf.  

Deze versie wordt geleverd in antraciet kleurige omkasting. De  onderdelen zijn afgewerkt in een hoogwaardige glanzend chrome afwerking.  De schaal is in zwarte print gedrukt op een chrome geschuurde staalplaat.

Deze exclusieve barometer is statement en trekt de aandacht in elk interieur.  Vraag informatie over de leveringen van deze uitzonderlijke producten.  De exclusieve afwerking hiervan vraagt bijzondere aandacht, zodat we voor dit product een langere leveringstermijn nodig hebben.  We vragen hiervoor uw begrip.

De barometer is in voorraad bij onderstaande dealers : 

Video