Producten

IN708.655                     Glas gezandstraald

#IN708.655

€875,00 Normale Prijs

€875,00 Normale Prijs

Voorraad: 3

Product informatie

Barometer met thermometer.

Het frame bestaat uit twee gezandstraalde glasplaten.  Deze prachtige Innovacelli Barometer is een aanwinst voor elk interieur.  Deze Innovacelli Barometer heeft een  mat chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik.  Aan de linkerzijde bevindt zich een 65 cm lange duidelijke thermometer, die perfect de kamertemperatuur aangeeft.

Het frame bestaat uit gezandstraalde glasplaten.  De basisglasplaat, met een dikte van 12 mm onderstreept de kwaliteit van het product. De transparante wijzerplaat bevat de wijzerplaat die met zwarte zeefdruk is aangebracht.

Deze gezandstraalde glazen Innovacelli Barometer valt uitermate in de smaak bij een breed publiek. De stijl past perfect in elk modern of design interieur, maar kan ook gecombineerd worden met een klassieker interieur.  Een aanwinst voor elke woonruimte of kantoor.

Zoals bij elk product bestaat ook hier de mogelijkheid om logo's, datums, of een tekst op de wijzerplaat aan te brengen.  Dit kan ook voor één exemplaar. Vraag ons voor meer informatie : sales@barometers.com