Producten

IN707.651                   Glas gezandstraald

#IN707.651

€1.130,00 Normale Prijs

€1.130,00 Normale Prijs

Voorraad: 0

Product informatie

Innovacelli Barometer met hoogteijking, thermometer en haarhygrometer. 

Het frame bestaat uit twee gezandstraalde glasplaten, waarvan de basisplaat facetgeslepen is. Dit geeft bij geeft bij lichtinval een prachtig effect. De schaal is met zwarte zeefdruk op de voorliggende plaat aangebracht.  Deze prachtige Innovacelli Barometer is een aanwinst voor elk interieur.

Deze Innovacelli Barometer heeft een matte chrome afwerking met de nieuwe techniek.

Aan de linkerzijde bevindt zich een 65 cm lange duidelijke thermometer, die perfect de kamertemperatuur aangeeft.

Bovenaan ziet u een haarhygrometer, die u de luchtvochtigheid van de ruimte aangeeft.  Een correct luchtvochtigheid is belangrijk voor de gezondheid.  Een ideale luchtvochtigheid bevindt zich tussen 50 en 70 %.

De gebruikte vloeistoffen zijn staandaard blauw, maar er is op speciale aanvraag ook rood of zwart mogelijk.

Deze gezandstraalde glazen Innovacelli Barometer valt uitermate in de smaak bij een breed publiek met een moderne smaak. De stijl past perfect in elk modern of design interieur, maar kan ook gecombineerd worden met een

klassieker interieur.  Een aanwinst voor elke woonruimte of kantoor.  Bij twijfel tussen een transparante of gezandstraalde versie, laat u zich best leiden door de kleur of structuur van de wand waartegen de barometer bevestigd zal worden.  Bij een donkere of een muur met structuur is een gezandstraalde versie aan te raden, omwille van de makkelijkere afleesbaarheid.